Lehetséges

Kedves doktornö! Eddig 28 napos menziszem volt, általában rendszeres.Egészségileg rendben vagyunk mind ketten a férjemmel, igaz évek óta nem sikerül teherbe esnem. Az utolso menz.febr.14én volt. Mult hönapban feladtam, és fogamzásgátlöt kezdtem el szedni. A 24.napon, 2 napig tartö barnás váladék jelent meg, a menz.helyett. Azöta se menstruálok, nem kezdtem el ujböl az anti bebit.Émelygés, fejfájás jelentkezett, és az a bizonyos érzés hogy meg fog jönni.Csináltam tesztet, ma, negativ.Egy hönap alatt igy megtudja keverni a hormonháztartást az antib.vagy reménykedhetek?

Dr. Csuth Ágnes válasza meddőség témában

Kedves Hölgyem!

Újra csináljon egy tesztet, és friss teszttel keresse fel a nőgyógyászt. A tesztek, ha időben végezzük, olyan 99%-osan megbízhatóak.Egyébként a gyermekvállalási szándékról ha még nem tettek le, akkor azt tudom tanácsolni, hogy ne szedje tovább a tablettát, hanem a legközelebbi Női Klinika meddőségi szakrendelésére kérjen egy időpontot, férje csináltasson spermatogramot. Nagyon sok oka lehet az eddigi kudarcnak, de alapos vizsgálat, kezelés után a meddő párok nagy többségén a korszerű orvostudomány tud segíteni.Ne adják fel! A fog. gátló csak elodázza a problémát, mielőbb vizsgáltassák ki magukat! Sok sikert!

Kérdés: 2011. március 17., 23:38; Megválaszolva: 2011. március 18., 10:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Babavárási nehézségek
meddő vagyok
Mire számítsunk?
Petevezeték elzáródás?
Meddőség kevés progreszteron miatt