mennyi az esély?

TISZTELT DELI TAMÁS! EZT NEM NAGYON ÉRTEM HOGY ÁTVÁNDOROLHAT! HA EL VAN ZÁRODVA! HA ÁT IS VÁNDOROL AKKOR AZ NEM MÉHEN KIVÜLI LESZ? LEIRNÁ EZT NEKEM RÉSZLETESEN VAGY ÁBRA SEGITSÉGÉVEL! KÖSZÖNÖM! MÉG EGY KÉRDÉSEM LENNE HOGY MOST EGY TÜSZŐ VAN LEHETSÉGES AZ IKERTERHESSÉG? VÁLASZÁT KÖSZÖNÖM! TISZTELETTEL: KRISZTI

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza egyéb témában

Kedves Kriszti!

Ha nem írja meg az eredeti kérdést, nem nagyon tudom azonosítani, miről is van szó, mivel naponta több tucat kérdést kapok. Ha bemásolja az eredeti kérdést és a válaszomat és újraküldi a mostani kérdését is, örömmel válaszolok, de addig sajnos nem tudok. Rajzolni ebbe a szöveges mezőbe nem tudok, erre azt hiszem, csak személyesen, papírral/ceruzával vállalkoznék.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2011. március 08., 17:39; Megválaszolva: 2011. március 12., 13:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
keresztcsonttörés-szülés
Kedves Doktor Úr/Nő! 8 hete szültem, természetes úton 36+3 hétre, Edával. Minden simán ment, igaz az Eda 3x-ra sikerült, és az első kettőnél...
Kérdés
Tisztelt Doktor Nő! Én vagyok az a kétségbeesett 24 éves lány aki nagyon szeretne babát de még nem jött össze.Október 13-án írtam Dr. Sápy...
Véres nyák 2
Azt elfelejtettem írni, hogy korábban a bal petevezeték gyulladása miatt műtétet javasoltak volna... lehet hogy amiatt van a rózsaszínes nyák néha?
Norcolut
Tisztelt Doktonő/Doktorúr! A nőgyogyászom menstruációs zavarokra felírta nekem a Norcolut nevű gyógyszert. Elvileg fél évig kellett volna...