• Ez mit jelezhet? Terhesség, vetélés?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a panasszal/kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy 4.napja késik a menstruációm, 3 pozitív tesztem van, a tegnapi a legerősebb. Néha barnáztam (elnézést, nem tudom szakszóval kifejezni), barnás rózsaszínes folyás (inkább törlésnél volt észrevehető) ritkán volt 1-1 piros csepp(talán kb.3-szor) (szintén törlésnél vettem észre csak), de az annyiban is maradt. A mai napon erősebben barnázok már, úgy érzem, hogy kb. folyamatosan folyásom van, ám ez nem folyamatosan hagy nyomot, inkább törlésnél. Konkrét menstruációs vérzést nem tapasztaltam. Természetesen meglátogattam az orvosomat, aki nem igazolt terhességet, más egyéb elváltozást sem említett. Elküldött HCG vérvételre (úgy tudom, az a legbiztosabb), ami negatív lett teljesen. Ezt azért furcsállom, ugyanis hogyha tegnap még pozitív volt a terhességi teszt (10-es érzékenységűvel végeztem el), akkor a vérvételnek még ki kellene mutatnia, akkor is ha elvesztettem esetleg a babát. Rosszul tudom esetleg? Sajnos kifejteni nem igazán tudtam az orvosomnak a problémákat, hiába próbáltam, nem nagyon hagyott szóhoz jutni, ha meg igen, nem igazán tájékoztatott semmiről. Arról sem, hogy a menstruációm meg fog-e jönni, vagy sem. A babával 1 éve "próbálkozunk" a párommal. (úgy vagyunk vele, hogy nem görcsölünk rá, ha jönni akar jön, de ez az eset felzaklatott) Tisztelettel várom a válaszát, hogy Ön szerint igazából ez mi is lehet, eléggé aggódom. Minden jót kívánok!

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        A vérből végzett HCG vizsgálat- ami nem mutatott terhességet- az a döntő. Azt jelenti ,hogy a terhességi vizelet teszt hamis eredményt mutatott. A menstruáció rendeződhet spontán,önmagától,ha ez nem így lenne gyógyszeres kezelés jön szóba. A gyógyszeres kezelés alkalmazásához nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat szükséges.


        Kérdés: 2020. április 30., 20:21; Megválaszolva: 2020. április 30., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.