• Lehet baja?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor/doktor nő! Sajnos az történt, hogy Szeptember 19-23. menstruáltam és valahogy bennem maradt egy tampon, nem éreztem semmit és a zsinórja se lógott ki. 19tól barnás folyásom lett amit nem tudtam h mitől lehet október 6-án eljutottam a nőgyógyászomhoz aki szembesített azzal, hogy egy tampon fent maradt és eltávolította. Azt mondta h van egy kis gyulladás, de szinte az nap csillapodott a barnás folyásom kaptam hüvelykúpot, de semmi tünetem nincs már, de természetesen elfogom használni a gyógyszert. Kétszer szeretkeztünk ezalatt az idő alatt a barátommal megszakításos módszerrel védekezünk. Ő sem érzett semmit. És nincs semmi baja. De félek, hogy lesz. Az lenne a két kérdésem hogy: a barátomnak nincs semmi tünete akkor nem fertőztem meg és nem lehet baja? a másik meg, hogy-hogy történhetett ez? A nőgyógyászom nem mondott semmit, akkor találta meg amikor a kacsával vizsgált. Köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a egyéb témában

        Azt nem tudom megmondani, hogyan maradhatott fenn a tampon. Ha önnek és a barátjának sincs semmilyen tünete, akkor nem kell aggódnia.


        Kérdés: 2020. október 09., 22:54; Megválaszolva: 2020. október 11., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: