• provera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 gyermekes anya vagyok menstruációs panaszokkal fordultam orvoshoz 2 hónapig nem jelentkezett utána viszont 3 hétig sem múlt el . provera 10mg tablettát ajánlott az orvos napi 2*1 15 napig majd 13 nap szünet. most a szünetben vagyok és a 3. napon jelentkezett is a vérzésem csak az a baj , hogy 1 nap gyenge ,2 nap gyenge de a 3 nap nagyon fájt és nagyon erős alvatt vérrel nyálkával,4 nap nagyon erős ma van az 5 nap most is nagyon erős Kérdésem az ,hogy ez igy normális? 3 hónapig kellene szednem a proverát. Végig merjem igy csinálni? Köszönöm válaszát

        Dr. Deli Tamás válasza a provera, menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! A "nagyon erős" vérzés igen szubjektív fogalom, így leírás alapján nyilván Ön sem gondolja komolyan, hogy azt fogom mondani, minden rendben, vagy hogy nagy baj van. Ha a vérzés "nagyon erős", nőgyógyászhoz kell fordulni. Ha kb. mensesnek megfelelő és pár nap alatt elmúlik, ez lehet a Provera szedését követő normál megvonásos vérzés.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 22., 11:19; Megválaszolva: 2011. február 26., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés