Depo provera

2hónapja megkaptam a depo provera injekciót azóta sem múlt el a mensesem, jól van ez így? el lehet mulasztani valamivel?

Dr. Deli Tamás válasza provera témában

Tisztelt Kérdező!

A Depo-Provera okzhat rendellenes vérzést, de a 2 hónap folyamatos vérzés nagyon sok, keresse fel orvosát, hogy egy esetleges daganatot kizárhassanak. A vérzés csökkentésére pl. Exacyl tabletta alkalmas, de méhkaparás is szükséges lehet, ezek kérdésében is orvosi vizsgálat dönt.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. december 06., 09:37; Megválaszolva: 2010. december 07., 21:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
provera
1 gyermekes anya vagyok menstruációs panaszokkal fordultam orvoshoz 2 hónapig nem jelentkezett utána viszont 3 hétig sem múlt el. provera 10mg tablettát...
provera
Tisztelt Weborvos! Több kérdésem is lenne. 1. A Provera 2 havi szedése lehet-e oka annak, hogy most sok apró ciszta van a melleimben? A Proverát...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger