Lehet-e szexuális életet élni Gynoflorral történő kezelés alatt?

Üdvözlöm! Klion D100 hüvelytablettával kezelem magam "vegyes baktérium, reaktiv sejtelváltozásokkal járó gyulladás miatt"(10 nap).Utána Gynoflorral történne a kezelés, kérdésem az lenne, hogy ez idő alatt(6 nap) lehet-e szexuális életet élni valamilyen formában? És, hogy ezt a fajta gyulladást hogyan lehet a jövőben megelőzni, a partnert kell-e kezelni? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bakteriális fertőzés témában

Kedves Kérdező! A Klion-D 100 alkalmazása alatt szexuális életet élni nem javasolt. A bakteriális gyulladás megelőzésére nincsen speciális módszer. Amennyiben kiújul, akkor kell a partnert is kezelni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. július 27., 17:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 10:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?