Lehet-e szexuális életet élni Gynoflorral történő kezelés alatt?

Üdvözlöm! Klion D100 hüvelytablettával kezelem magam "vegyes baktérium, reaktiv sejtelváltozásokkal járó gyulladás miatt" (10 nap) .Utána Gynoflorral történne a kezelés, kérdésem az lenne, hogy ez idő alatt (6 nap) lehet-e szexuális életet élni valamilyen formában? És, hogy ezt a fajta gyulladást hogyan lehet a jövőben megelőzni, a partnert kell-e kezelni? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bakteriális fertőzés témában

Kedves Kérdező!

A Klion-D 100 alkalmazása alatt szexuális életet élni nem javasolt. A bakteriális gyulladás megelőzésére nincsen speciális módszer. Amennyiben kiújul, akkor kell a partnert is kezelni.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. július 27., 17:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 10:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Felfázás!
Jó estét kívánok! Azért írok önnek, mert a nőgyógyászom gennyes(három+) , véres(négy+) felfázást állapított meg nekem, amire...
Gombás fertőzés
T Doktorúr! Voltan orvosnál megállapították, hogy baktérium van a váladékban felírt 2 hetes augmentin duo kúrát. Közben megjött a menstruáciom...
Mennyire veszélyes egy kismamának az
Tisztelt Doktor Úr! 15 hetes kismama vagyok, második gyermekemet várom. Sajnos teherbeesés környékén néhány uszodalátogatástól felfáztam és...
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején