Felfázás!

Jó estét kívánok! Azért írok önnek, mert a nőgyógyászom gennyes(három+) , véres(négy+) felfázást állapított meg nekem, amire természetesen kaptam gyógyszert. Zanocint szedek plusz a páromnak is írt fel. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy ha a párom nem szedi be, hogy visszafertőződöm? Nem igazán szeret bekapkodni semmiféle gyógyszert és nem is érti, hogy neki miért kell. Ha nem szedi be, akkor a benne lévő vírustól neki lehet bármilyen problémája? Másnak is átadhatja ezt a vírust? Ezt a vírust csak nemi úton kaphatom vissza tőle? Előre is köszönöm válaszát!

Dr. Árki Ildikó válasza bakteriális fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Nem egészen világos, hogy pontosan mi a betegsége, valószínűleg húgy-ivarszervi gyulladás. A Zanocin egy antibiotikum, bakteriális betegségek kezelésére használatos, a genny is bakteriális fertőzésre utal. Tehát nem vírus. Jó lenne, ha betartanák a kezelőorvos utasításait.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. szeptember 29., 18:45; Megválaszolva: 2013. szeptember 29., 20:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertőzés
T Doktorúr! Voltan orvosnál megállapították, hogy baktérium van a váladékban felírt 2 hetes augmentin duo kúrát. Közben megjött a menstruáciom...
Lehet-e szexuális életet élni...
Üdvözlöm! Klion D100 hüvelytablettával kezelem magam "vegyes baktérium, reaktiv sejtelváltozásokkal járó gyulladás miatt" (10 nap) .Utána...
Mennyire veszélyes egy kismamának az
Tisztelt Doktor Úr! 15 hetes kismama vagyok, második gyermekemet várom. Sajnos teherbeesés környékén néhány uszodalátogatástól felfáztam és...
Hormonok kiértékelése
Meddig tekinthető normálisnak a...