• Terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! A nevem Kitti. Azt szeretném kérdezni hogy vajon babát várok-e? Szeptember 1.-j~n kellett volna a menzeszemnek megjönnie, de nem így történt. Szeptember 11-15-ig barnásos pecsételő vérzésem volt. Azóta próbáltam terhességi teszteket de mind negatív volt, ön szerint ettől függetlenül lehetek terhes? Esetleg egy hüvelyi ultrahanggal kimutatható lehet már? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a késedelmes vérzés témában

        Kedves Kitti! A teszt első reggeli vizeletből 2-3 napos késés után már teljesen biztos eredményt ad. Nem terhes, de az említett hüvelyi ultrahangos vizsgálat valóban fontos lenne.A méhnyálkahártya így megmért vastagsága választ adna arra, hogy milyen átmeneti hormonális kis hiba felelős a tünetért.A gyógyszeres korrekció már egyszerű ez esetben.


        Kérdés: 2019. szeptember 22., 23:04; Megválaszolva: 2019. szeptember 26., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: