Normális e?

Tisztelt Doktor/Doktorno! Februarban volt egy abortuszom, es utana ket hetig nem tul eros, pecsetelo verzesem volt. Majd ra 4 hetre jott meg a rendes menstruaciom. Az lenne a kerdesem, hogy ugye azota megint eltelt egy honap, az okos naptaram szerint meg van ket hetem a kovetkezo ciklus kezdeteig. Ma ereztem hogy fajt a petefeszkem (ha jol hiszem ez lehet a tuszorepedesnek is jele), normalis hogy meg nem jott meg?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a menses késés témában

Kedves Kérdező! A késedelem, ha nem is normális, de nem nagy hiba. Vélhetően rövidesen meg fog jönni és magától beredeződik. De felmerül bennem a kérdés: egy szerencsétlen mgszakítás után miért nem indít egy korszrű hormonális fogamzásgárlást a nyugodt együttléteik érdekében. a megjönne a vérzés, első natól kéne indítani. Irassa fel valamelyiket.

Kérdés: 2014. április 16., 19:40; Megválaszolva: 2014. április 19., 10:09
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet