• Baba vagy a fogamzásgátló utóhatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr /Nő! Ma késik 4. napja a menstruációm. Reggel teszteltem egyet, negatív lett☹️.Fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig mindig napra pontosan megjött minden hónapban, a peteérést minden hónapban megérzem, most is így volt. Létezik, hogy fél év után borult volna meg a hormonrendszerem vagy csak szimplán korán teszteltem?

        Dr. Csősz György válasza a menses késés témában

        Két hetes vérzéskimaradás után kezdjen tesztelni.


        Kérdés: 2019. február 03., 22:08; Megválaszolva: 2019. február 06., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: