Elmaradt menstruacio

Tisztelt Dr.! Több mint egy hete késik a menstruációm, terhességi teszt negatív. Egy stresszesebb időszakomban vagyok, illetve nemrég kezdtem három műszakban dolgozni. Néhány héttel ezelőtt edzeni is elkezdtem. Van okom aggódni, vagy ezek a tényezők okozhatták a menstruációm kimaradasát? Üdv.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menses késés témában

Kedves Kérdező! Elsősorban megnyugvása érdekében végezzen el még egy terhestesztet első reggeli vizeletből. Ez tévedhetetlen! Ha negatív, egyenlőre csak várjon, ha bármikor 2-3 héten belül vérezése jön és a megszokotthoz hasonlóan lezajlik, nincs tennivaló.Ha 4 hétnél többet késne, ami nem valószínű, hüvelyi ultrahangos vizsgálatot kéne végezni.Ez akkor is ajánlott, ha a vérzés túl erős, vagy hosszadalmas lenne. Nem kéne korszerű hormonális fogamzásgátlást indítani bármikori nyugodt együttlétek érdekében?

Kérdés: 2018. szeptember 14., 07:13; Megválaszolva: 2018. szeptember 15., 15:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhesség
Késik a menzeszem. Átlátszó nyálkám van lehetek terhes vagy ne éljem bele magam? Inzulinrezisztenciám van és pajzsmirigy alulműködésem van de...
Baba vagy a fogamzásgátló...
Kedves Doktor Úr /Nő! Ma késik 4. napja a menstruációm. Reggel teszteltem egyet, negatív lett☹️.Fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig...
Menzesz
Jó estet! Az erdekelne hogy petefeszek cisztaim vannak be is vannak verezve felfaztam lassan egy hete amit kezelek terhessegi tesztet csinaltam elozo heten...
Menzesz, terhesség, hüvely folyás...
Menstruációm 3.napja késik. Dec. 27.-én közösültem párommal, így körülbellül 8-9napos terhes lehetek. Viszont tegnapi nap folyamán csináltam egy...
elmaradt menses
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves, 4 gyermekes anya vagyok, a legkisebb gyermek még naponta 2-szer szopik. A mensesem az utolsó szülésem után 3...