• Menzesz, terhesség, hüvely folyás megszűnése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Menstruációm 3.napja késik. Dec. 27.-én közösültem párommal, így körülbellül 8-9napos terhes lehetek. Viszont tegnapi nap folyamán csináltam egy korai terhességi tesztet mely egyértelmű negatív eredményt mutatott. Ma lettem arra figyelmes hogy megszűnt hüvelyi folyásom. Az eggyüttlét védekezéssel történt(óvszer) és párom erekciója sem a hüvelyben történt meg. Kérdésem az lenne, hogy tartsak-e attól, hogy fenáll a terhesség, illetve mi lehet annak az oka, hogy hüvelyi folyásom megszűnt? Köszönettel

        Dr. Csősz György válasza a menses késés témában

        Még korai véleményezni! Két hetes menses kimaradás után csináljon tesztet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 05., 14:35; Megválaszolva: 2019. január 09., 19:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: