Terhesség

Késik a menzeszem. Átlátszó nyálkám van lehetek terhes vagy ne éljem bele magam? Inzulinrezisztenciám van és pajzsmirigy alulműködésem van de mindenre szedek gyógyszert.. És szeretnénk babát.. Csak azért kérdezem hogy reménykedtek e?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza menses késés témában

Ha két hetet meghaladó a késés csináljon tesztet.

Kérdés: 2019. február 11., 11:05; Megválaszolva: 2019. február 11., 17:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Baba vagy a fogamzásgátló...
Kedves Doktor Úr /Nő! Ma késik 4. napja a menstruációm. Reggel teszteltem egyet, negatív lett☹️.Fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót, eddig...
Menzesz
Jó estet! Az erdekelne hogy petefeszek cisztaim vannak be is vannak verezve felfaztam lassan egy hete amit kezelek terhessegi tesztet csinaltam elozo heten...
Menzesz, terhesség, hüvely folyás...
Menstruációm 3.napja késik. Dec. 27.-én közösültem párommal, így körülbellül 8-9napos terhes lehetek. Viszont tegnapi nap folyamán csináltam egy...
Elmaradt menstruacio
Tisztelt Dr.! Több mint egy hete késik a menstruációm, terhességi teszt negatív. Egy stresszesebb időszakomban vagyok, illetve nemrég kezdtem három...
elmaradt menses
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 43 éves, 4 gyermekes anya vagyok, a legkisebb gyermek még naponta 2-szer szopik. A mensesem az utolsó szülésem után 3...