• Menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó estet! Az erdekelne hogy petefeszek cisztaim vannak be is vannak verezve felfaztam lassan egy hete amit kezelek terhessegi tesztet csinaltam elozo heten hala istennek negativ lett viszont meg nem jott mitol van az hogy ennyit kesik vagy lehet tenyleg terhes vagyok ?

        Dr. Farkas Ágnes válasza a menses késés témában

        Kedves Hölgyem! Menses kimaradást okozhat petefészek ciszta is, hormonális rendellenesség, vagy más, a szervezetet megterhelő betegségek. Ilyenkor, mivel ismert cisztája is van, érdemes lenne visszamennie kontrollra nőgyógyászatra. Ha egyéb panasza is van, lehet gyógyszerre is szüksége lesz. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Farkas Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 28., 22:58; Megválaszolva: 2019. február 09., 23:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: