• Bartholini cysta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Első kisbabámat várom, 21 hetes terhes vagyok. Azt hittem izom gyulladásom van, ezért nem is rohantam sehova. 2 nap alatt kifejlődött, mint később kiderült Bartholini cysta. Spontán kifakadt. Hétvége lévén, a legközelebbi kórházba mentem, az orvos megvizsgált, meg ultrahangozott, (embertelen módon) majd közölte, fel kell tárni, de nem sürgős, majd jövő héten, ezzel haza küldött! Felhívtam a nőgyógyászom, Ő azt mondta -nem kell feltárni, kiürül, kitisztul magától. Azóta 5 nap eltelt, jól vagyok, teljesen panaszmentes. Szeretném azért kikérni az Ön véleményét is. Főleg a terhességemre való tekintettel! Köszönettel és Tisztelettel!

        Dr. Pétervári László válasza a Bartholin ciszta témában

        Ha Bartholin cysta volt és nem tályog, akkor nem szükséges a feltárása.Tehát ha nem gennyes váladék ürült akkor nem feltétlen szükséges a feltárása.


        Kérdés: 2012. február 24., 18:40; Megválaszolva: 2012. február 27., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.