• Nőgyógyászati kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Van egy duzzanatom, ami kívülről tapintható.Az orvos már elég régen felfedezte, eddig még fájdalom nem jelentkezett.Bartholin ciszta.Annyi vele a problémám, hogy néha nagyobbra és keményebbre megnő, néha kisebb.Amikor megnő ,olyankor hosszú időn át folyamatosan váladék jön ki, elég rossz szagú, és nagyon zavaró tud lenni.Azt tapasztaltam, hogy ha azt a részt az ujjammal megnyomkodom, akkor több ön ki.Az lenne a kérdés, hogy nem ártok-e ezzel a nyomkodással? És irrigálni is szoktam tejsavval, úgy tisztábbnak érzem magam, csak attól félek hogy túlzásba viszem.Milyen sűrűn lehet irrigálni?Használhat-e hosszú távon a Bartholin ciszta gyógyulásában a rendszeres irrigálás?Vagy már életem végéig szenvednem kell tőle? Köszönöm előre is a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a Bartholin ciszta témában

        Kedves Kérdező!Ha valóban Bartholini cysta,akkor az panaszok esetén műtétet igényel.Egyszerű beavatkozással gyógyítható.A nyomkodással gyulladást okozhat,ami azon a részen nagyon kellemetlen tud lenni.Jelentkezzen nőgyógyászaton.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 21., 21:59; Megválaszolva: 2011. október 24., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés