mell váladék

kb 6 honapja hogy bal mellemböl zöld váladék jön nyomásra, jobb mellemböl pedig vizes tejszerü váladékozás van nyomásra.. hollandiában elek, voltam mar a házi orvosnál... ö azt mondta ez nem probléma ugy hogy ne izguljak...sokszor viszket a mellbimbom és ki van száradva... ket gyerekem van kb 1 egy éve van spirálom, mert nem szerettem volna tablettát szedni mert igy is sok a sulyfeleslegem..lehet hogy a spirál okoz hormonális problémát és ezért jön ez a zöld váladék? vagy milyen vizsgálatot kérjek mert ajánlani itt nem ajánlottak semmit..mellráknak lehet ez az elöjele? elöre is köszönöm a választ! tisztelettel: Brigitta..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mell témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben nem hormontartalmú a spirál nem jön szóba okként. Azonban a kétoldaliság a hormonális ok mellett szól. Végezzen önvizsgálatot és legyen egy emlőultrahang. a tünet valóban nem rosszindulatú daganatra utal, de a tartós panasz miatt a kivizsgálás célszerű.

Kérdés: 2012. április 13., 20:08; Megválaszolva: 2012. április 19., 07:07
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2
Emlő UH vizsgálat