Hámló mell

Tisztelt Doktornő! Pár hete észrevettem, hogy a bal mellemnél kissé hámlik a bimbóudvar, és mintha a mellbimbóm is be lenne kicsit repedve és hámlana. Nem vérzik, nem fáj, talán viszket néha egy picit. Nem voltam/vagyok terhes sem, nem váltottam mosószert. Vettem rá lanolinos mellkrémet, azzal, ill. körömvirágkrémmel kenegettem, néha nem látom hámlani, de van, hogy kiújul. Szeptemberben voltam mell uh-n más problémából kifolyólag, akkor ezt a mellemet is ultrahangozták, de nem mondták, hogy bármi rendellenesség lett volna a mellemben. A fogamzásgátló szedését augusztusban hagytam abba. Ez sima bőrszárazság lehet, vagy midenképpen fel kellene személyesen is keresnem egy bőrgyógyászt? Válaszát előre is köszönöm! További szép napot kívánok, üdvözlettel: Farkas Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Mell témában

Valószínű, hogy allergiás eredete van a problémának. Kezelje Locoid krémmel 1 hétig, és ha nem múlik, akkor forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2014. december 08., 14:42; Megválaszolva: 2014. december 09., 14:06
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fehér hólyag férfi mellbimbón
Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a barátom mellbimbóján pattanásszerű hólyag nőtt már több hónapja, mostanában már fáj is. Eddig...
Sejttúlburjánzás eltávolítása
Kedves Doktornő/Úr! 15 éves lányom orra alatt közvetlenül ún. sejttúlburjánzás található, amely pszichés problémát okoz a gyermeknek. Ráadásul...
Kórszövettani lelet értelmezése
K Ó R S Z Ö V E T T A N I L E L E T Beteg neve........: Józsefné Szalai Tünde Azonosító: 2021/006784 Születési dátum...: 1960.05.03 KBA......:...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás