• Mellben talált kis méretű csomók

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy mind a két mellemben ugyanazon a helyen érzek a borsónál kisebb méretű csomót. 4 hónapja voltam mell ultrahangon, a duzzadt tejmirigyeken kívül nem látták semmit. A kérdésem az lenne, hogy ön mit javasol nézessem még újra? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Mell, Mellrák témában

        Kedves Kérdező! Igen, majd újra végezzenek ultrahangos vizsgálatot, de nyugodtan várjon vele még két hónapot, hogy egy fél év elteljen. Havonta csak egyszer tapintsa meg ellenőrizni.


        Kérdés: 2016. december 03., 21:30; Megválaszolva: 2016. december 12., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: