Fehér hólyag férfi mellbimbón

Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a barátom mellbimbóján pattanásszerű hólyag nőtt már több hónapja, mostanában már fáj is. Eddig csak érintésre volt érzékeny. A bimbó környéke keményebb. A barátom dohányzik, nagyon stresszes életet él, és sajnos az alkohollal is küzd. Depressziót diagnosztizáltak nála. Nagyon szeretnék neki segíteni. Küldtem már orvoshoz, de eddig nem ment el. Aggódom érte. Lehet ez daganatnak a jele? Köszönöm előre is a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Mell témában

Valószínű hogy csak bakteriális fertőzés okozza a problémát. Próbálják meg Bactroban kenőccsel kezelni, és ha nem múlik 2-4 hét alatt, akkor személyesen forduljanak bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2015. március 25., 17:51; Megválaszolva: 2015. március 30., 15:24
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése