• mellprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Úr/Nő! Olyan problémám van, lassan egy éve, hogy amikor a bal mellemet megnyomom vagy megemelem, vagy végig húzom a kezem alul rajta, vagy felülről lefele húzom a kezem végig, vagy a párom masszírozza (nem feszes a mellem, eléggé puha és lóg, a bőr sem feszes rajta) akkor a mellbimbó fölött 3 újnyira egy kiemelkedő dudor keletkezik. Ha a kezemet végighúzom rajta érzem de nem túl kemény, inkább olyan mint egy csalánkiütés vagy szúnyogcsípés és fehéres színű. Ha nem túl erősen nyúlok a mellemhez hamarabb eltűnik, ha többet nyomkodom akkor kb egy nap alatt.Ez a dudor pont az érnél van ezt látom is. Voltam januárban uh-n ahol mondtam a panaszom, de negatív lett az eredményem. Ennek ellenére nagyon megvagyok ijedve és fogalmam sincs mi ez. Ha a jobb mellemmel csinálom ezt ott nincs. Kérem segítsen, hogy meg tudjak nyugodni, mert a félelmem minden napomra rányomja a bélyegét. Félek a daganattól. Üdvözlettel: Bori

        Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

        Tisztelt Kérdező! A leírás alapján a daganattól való félelme alaptalan. Az emlő állománya nem szimmetrikus és így nyomásra a kötőszövetes állomány egyenetlensége is láthatóvá válik. Az ultrahang eredménye a mérvadó. Végezzen rendszeresen önvizsgálatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 03., 06:54; Megválaszolva: 2012. április 05., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: