• Milyen gyógynövény teáját lehet alkalmazni CLL gyanujakor immunerősitésre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő!

        3 egymást követő hónapban a fehérvérsejt szám  és vérsüllyedés kóros eltérést mutatott illetve vashiányos vérszegénységet, a hasi ultrahang alapján a máj és a lép nem nagyobodott meg.CLL gyanujával hematológián vért vettek aminek 3 hét mulva lesz eredménye.Gyógyszert még nem írtak ki.Úgy gondolom gyógynövényből készült tea nem ront az állapotomon.

        Immunrendszer erősitéséhez ill.vashiányos állapot javitásához milyen gyógynövény teáját lehet fogyasztani, illetve vastabletta, c vitamin, b vitamin szedését javasolja-e.Vagy várjam meg a hematológiai eredményt?

        Válaszát köszönöm:                  Gilányiné

        WEBBeteg szakértő válasza a CLL, gyógynövény témában

        Kedves Érdeklődő!

        Célszerűnek tartanám, hogy várja meg a végleges hematológiai véleményt, és addig ne kezdjen semmilyen öngyógyításba. Ha ne adj' Isten CLL-je lenne, akkor a vitaminkészítmények, gyógyteák akár ronthatnak is a betegségen.

         


        Kérdés: 2010-02-27 22:16:15; Megválaszolva: 2010. február 27., 22:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.