Leukémiás vagyok a vérképem alapján?

Kedves Doktornő! Voltam általános laborvizsgálaton és rettentően megvagyok ilyedve az eredményem miatt. Háziorvosommal még nem tudtam felvenni a kapcsolatot ezért itt keresem a választ. Köszönöm szépen. sülyedés 4 mm/h fehérvérsejtszám 8,81 G/l neutrophyl gran. (absz) 3,44 G/l neutrophyl gran. 39,08 % 40-70 ig jó lymphocyta (absz) 4,41 G/l 0,8-4 ig jó lymphocyta 50,08 % 20-40 ig jó a többi nincs *-va 28810 Kenet értékelés *-eredmény: Gumpert-sejtárnyékok Megjegyzés: Hematológiai kivizsgálás javasolt Kérem segítsen: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza cll témában

Kedves Kérdező!

MEg kell majd kontrollálni ezt a labort, van a fehérvérsejtek arányában eltolódás, de az abszolút számok rendezettek, a kenetben nézve látott gumprect rög krónikus limfoid leukémiában szokott lenni. Kell egy kontroll vérkép szerintem egy hónap múlva és azzal előjegyzés hematológiára. Ezt az állapotot, ha lenne is krónikus leukémia, ebben a stádiumban három havonta kell követni, csak azért írom, hogy emiatt sem sürgős az előjegyzés ne is lepődjön meg ha nem 1-2 héten belül kap.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2020. november 04., 12:46; Megválaszolva: 2020. november 05., 09:30
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Terhesség - véralvadási paraméterek
Tisztelt Doktornő, 11 hetes terhes vagyok, decemberben volt egy missed ab.-m az 5. héten. Jelenleg nincs panaszom, de a laboreredménynél az alábbiakat...
Vashiány és Koronavírus oltás
Tisztelt Doktornő! Laborvizsgálati eredményem alapján a Vas mennyisége 3 umol/l, a Hemoglobin 93 g/l. A Hematokrit (32,5%) , MCV (74,7 fl) , MCH (21,3 pg)...
Leiden heterozigota és Covid
Kedves Doktornő! Leiden heterozigota vagyok, e mellett van még pm alulműködésem, refluxom, spa-m. Lassan megkapom a második oltást is. Ha mégis covidos...
Leiden-mutáció, COVID-19 oltás
Tisztelt Doktornő! Több családtagom is Leiden-mutációval rendelkezik, közülük egy biztosan homozigóta. Nőgyógyászati vérvizsgálaton kiderült...