Leukémiás vagyok a vérképem alapján?

Kedves Doktornő! Voltam általános laborvizsgálaton és rettentően megvagyok ilyedve az eredményem miatt. Háziorvosommal még nem tudtam felvenni a kapcsolatot ezért itt keresem a választ. Köszönöm szépen. sülyedés 4 mm/h fehérvérsejtszám 8,81 G/l neutrophyl gran. (absz) 3,44 G/l neutrophyl gran. 39,08 % 40-70 ig jó lymphocyta (absz) 4,41 G/l 0,8-4 ig jó lymphocyta 50,08 % 20-40 ig jó a többi nincs *-va 28810 Kenet értékelés *-eredmény: Gumpert-sejtárnyékok Megjegyzés: Hematológiai kivizsgálás javasolt Kérem segítsen: (

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza cll témában

Ismételt kérdés, az előző emailben kap választ a kedves Kérdező.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2020. november 04., 13:09; Megválaszolva: 2020. november 05., 09:31
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Leukémiás vagyok a vérképem...
Kedves Doktornő! Voltam általános laborvizsgálaton és rettentően megvagyok ilyedve az eredményem miatt. Háziorvosommal még nem tudtam felvenni a...
Laboratóriumi eredmények B0312008
Tisztelt doktornő! Dezső vagyok. Szeretném kikérni a véleményét az alábbi labor eredményemről. Előzetesben írnám, hogy 13 éves koromba...
CLL kezelése
Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék,hogy mikor igényel beavatkozást a CCL beteg? 2015-ben diagnosztizálták a páromnál,azóta folyamatosan...
Fehérvérsejt szám alakulása
Tisztelt Doktornő! Teljes vérképet készíttettem május 27-én, a tünetek (fáradtság, fogyást stb..) és a kapott eredmények alapján felmerült a...
Relatív limfocitózis
Tisztelt Doktornő! 45 éves férfi vagyok. 2006-ban átestem EBV CMV fertőzésen, mely fertőzések óta a vérképem minden egyes vizsgált alkalommal ...