• CLL kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék,hogy mikor igényel beavatkozást a CCL beteg? 2015-ben diagnosztizálták a páromnál,azóta folyamatosan emelkedik a fehérvérsejt szám,controll vérvételre jár 3,6 havonta.Jelenleg a WBC: 52,84 G/I Limfo.:45,37G/I LYMPH 85,9% PLT:95 G/I RBC:5,55 T/I.A lép megnagyobbodott és a nyaki nyirokcsomók is állandóan duzzadtak valamint a mandulák is.Ön szerint sem indokolt még ilyen értékeknél valamilyen kezelés vagy terápia? Válaszát előre is köszönöm! Anikó

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a cll témában

        KEdves Anikó! Függ a fehérvérsejtszám duplázódástól és a nyirokcsomóktól is, de sok mástól (genetika, molekuláris vizsgálat, társbetegség, általános éllapot) is. Ezért nehéz neten megoldani. Személyre szabottan kell nézni, remélhetőleg hematológiai centrumban kezelik.


        Kérdés: 2019. november 11., 18:56; Megválaszolva: 2019. november 12., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.