Colostrum

Tisztelt Doktor úr! Egy évvel ezelőtt Itp betgséget diagnosztizáltak nálam, jelenleg a a thr számom 90-80 ezer körül mozog szteroid nélkül immár több, mint 4 hónapja. Sok jót olvastam a Colostrum kapszulákról, amit a napokban el is kezdtem szedni. Az volna a kérdésem ezt terhesen lehet e szedni? a tájékoztatóján azt irja hogy nem ajánlott, de ahogy utána olvasgattam azt irjak szedhetik kismamák is! Én ugyan még nem tudom, hogy terhes vagyok e, pár nap mulva kell tesztelnem. Gyógyszeres kezelést kaptam, hogy teherbe essek, mert sajnos a szteroid után nem állt vissza a peteérésem. Ez a hónap nagyon jó eredményeket produkált ezen a téren, hát reménykedem. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező!

Nehéz a kérdésre válaszolni, ez nem egy többlépcsős vizsgálaton átesett készítmény. A különböző források alapján használata megengedett, én azt javasolnám, hogy az első 12 hét alatt inkább mellőzze a használatát.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. február 16., 12:23; Megválaszolva: 2015. február 23., 19:57
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés