Mr vizsgálat árthat a babának?

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves, 3 gyerekes nő vagyok, most tervezzük a 4. gyermekünket, talán utoljára még szülhetek. Jövőhét hétfőn lesz kb. peteérésem, ekkor már szeretnék is teherbe esni, már idős vagyok, hogy várjak.DE ma az idegsebészem szerdára (peteérés után 2 nappal) kiirt MR vizsgálatra. Megakadályozhatja a beágyazódást az MR? Ha nem, lehet tőle baja a picinek? Mit tanácsol, elmenjek a vizsgálatra? Nekem a gyermek fontosabb így ha választani kell, mindenképp a terhességet választom, hacsak nem 100%, hogy nem árt a babának. Tisztelettel megköszönve válaszát:S-né Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a MRI témában

Kedves Judit! Leírása alapján inkább azt mondhatom, hogy a vizsgálat miatti izgalom árthatna annak, hogy a terhesség létrejöjjön. Elvileg az MRI nem ártalmas a terhességre. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 20., 14:34; Megválaszolva: 2015. január 26., 13:36
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés