• Mr vizsgálat árthat a babának?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 37 éves, 3 gyerekes nő vagyok, most tervezzük a 4. gyermekünket, talán utoljára még szülhetek. Jövőhét hétfőn lesz kb. peteérésem, ekkor már szeretnék is teherbe esni, már idős vagyok, hogy várjak.DE ma az idegsebészem szerdára (peteérés után 2 nappal) kiirt MR vizsgálatra. Megakadályozhatja a beágyazódást az MR? Ha nem, lehet tőle baja a picinek? Mit tanácsol, elmenjek a vizsgálatra? Nekem a gyermek fontosabb így ha választani kell, mindenképp a terhességet választom, hacsak nem 100%, hogy nem árt a babának. Tisztelettel megköszönve válaszát:S-né Judit

        Dr. Tekse István válasza a MRI témában

        Kedves Judit! Leírása alapján inkább azt mondhatom, hogy a vizsgálat miatti izgalom árthatna annak, hogy a terhesség létrejöjjön. Elvileg az MRI nem ártalmas a terhességre. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2015. január 20., 14:34; Megválaszolva: 2015. január 26., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Udvozlom! A parommal babat szeretnenk 2019 januar ota. 2018 augusztusaban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset 10 ev utan. A ciklusom meg mindig nem rendszeres, 22-29 nap kozott mozog. Az lenne a kerdesem,hogy ez meg normalis vagy mar helyre kellett volna...
        Azután érdeklődöm párommal hónapok óta próbálkozunk és nem sikerül össze hozni a gyermeket mi lehet a próbléma ? Szex közbe nem mindig élvezek el! Előre is köszönöm a segítséget!
        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 34 eves leszek ( van egy 5,5 eves kislanyunk aki spontan 4.hónapra fogant) egy eve próbalkozunk kistestverrel sikertelenül. Elkezdtük meddősegi kivizsgálast. Fèrjem spermaszam vizsb.rendben. En ciklusom 25 napos de...
        Tisztelt Doktor Úr! Március 4-én missed ab műtétem volt. A babánk 6 hét 5 napos méretű volt, mikor megállapították, hogy meghalt. Mindez a 11. hét elején. A terhesség eleje óta küzdöttem durva bronchitissel, köptetőket, Ospamoxot, illetve...
        Tisztelt doktor úr /nő Ha az apa 0Rh pozitív és az anya is 0Rh pozitív azt hallottam hogy nagy a kockázat a down szindrómás gyermek születésének? Köszönöm válaszát. Üdv Mónika
        Tisztelt Dr Úr! Ciklus 13.napján Bal ováriumbsn11mm,es folliculus. Endometrium 9mm. Cikusaim 33nap körüliek. Lehetséges ebből még domináns tüsző,ovuláció? Köszömöm válaszát!