terhesség

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Március 6-án volt az inszeminációm. Progeszteron-pótlás céljából Prolutexet és Crinone-t használok. Ez az előzőeknél is így volt. Eddig mindig az inszemináció utáni 14. napon megjött a menstruációm, így abbahagytam a progipótlást. Most a 16. napon még nem menstruálok, de a reggeli (nem első vizeletes) tesztem negatív lett. Elfogyott a Prolutexem, de a Crinone-ból van még 3. Orvoshoz csak holnapután megyek vissza. Mit csináljak? Használjam még vagy abbahagyjam? Lehet ebből még baba, vagy reménytelen? Tisztelettel: Dina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza inszemináció témában

Kedves Dina!

Nagyon különös, hogy még a progeszteron használat mellett megjön a menzesze. Amennyiben tesztje negatív lett a progeszteron nyugodtan abbahagyható.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 22., 09:27; Megválaszolva: 2015. április 06., 20:34
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Túl hosszú luteális fázis
Kedves Doktorúr, Önnek mindig olyan jók a meglátásai, és részletesen válaszol. Nagyon kiváncsi lennék, hogy Ön szerint mi okozhatja azt, hogy a...
Teherbeesés
2015-ben volt terheségem ekor viszont elkötettem magam most ujra szeretnénk babát egészségi álapotom engedi, Mien orvosi beavatkozás szükséges...
Vetélés utáni vizsgálatok
Kedves Doktor úr, 27 éves vagyok, a férjemmel a nyáron vágtunk bele a gyermekvállalásba, nagy örömünkre elsőre jött a baba, de sajnos az...
Pecsételő vérzés
Seprűvénák gyerektervezés elött
Tisztelt Doktornő! A segítségét szeretném kérni! Seprüvénák vannak a lábaimon, a bal labszáramon lévők érintésre fájdalmasak. A...