• Árt az anyai méhben a magzatnak a pszhiáter írt gyógszerek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok. Elég komoly kérdéssel fordulnék Önökhöz. A pszhiáter küldött a nőgyógyászhoz, a nőgyógyász küldött a pszhiáterhez.Választ persze nem kaptam így itt próbálok a kérdésemre választ kapni. A kérdésem a következő.: Pszhiáter által kiírt 1x10mg Cipralexet és napi 1x0.25mg vagy 0.5mg Frontint (fronttól függően)írt ki. Szuperül érzem magam ezek a gyógyszerek mellett.Próbáltuk csökkenteni a pszhiáter figyelme mellett,de nem megy mert akkor rosszul érzem magam. Közös babát szeretnénk a párommal.Azt mondta a pszhiáter ha nem szedem a gyógyszereket a terhesség alatt,többet ártok a magzatnak a rosszullétekkel minthogy szedem és jól vagyok teljesen. Viszont arra nem kaptam választ hogy a bennem fejlődő magzattal mi történik fejlődésileg a két gyógyszer szedése mellett?! Autista lesz?Dawn kóros?Szellemileg sérült?Vagy szervei nem fognak kifejlődni rendesen vagy egyáltalán a két gyógyszer szedése miatt? Vagy egyáltalán ne vállaljunk babát a gyógyszerek miatt? Egy közös babát szeretnénk nagyon. KÖSZÖNÖM ELŐRE A VÁLASZT!

        Dr. Tekse István válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Elsősorban a pszichiáternek kellene a saját szakmájának gyógyszereit ismernie, hiszen nem Ön a terhességet kívánó első páciens nála. Megnyugtató részletes válasz miatt genetikai tanácsadást javasolnék. Üdvözlettel: Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. május 05., 16:15; Megválaszolva: 2019. május 16., 20:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Udvozlom! A parommal babat szeretnenk 2019 januar ota. 2018 augusztusaban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset 10 ev utan. A ciklusom meg mindig nem rendszeres, 22-29 nap kozott mozog. Az lenne a kerdesem,hogy ez meg normalis vagy mar helyre kellett volna...
        Azután érdeklődöm párommal hónapok óta próbálkozunk és nem sikerül össze hozni a gyermeket mi lehet a próbléma ? Szex közbe nem mindig élvezek el! Előre is köszönöm a segítséget!