Árt az anyai méhben a magzatnak a pszhiáter írt gyógszerek?

Jó napot kívánok. Elég komoly kérdéssel fordulnék Önökhöz. A pszhiáter küldött a nőgyógyászhoz, a nőgyógyász küldött a pszhiáterhez.Választ persze nem kaptam így itt próbálok a kérdésemre választ kapni. A kérdésem a következő.: Pszhiáter által kiírt 1x10mg Cipralexet és napi 1x0.25mg vagy 0.5mg Frontint (fronttól függően) írt ki. Szuperül érzem magam ezek a gyógyszerek mellett.Próbáltuk csökkenteni a pszhiáter figyelme mellett,de nem megy mert akkor rosszul érzem magam. Közös babát szeretnénk a párommal.Azt mondta a pszhiáter ha nem szedem a gyógyszereket a terhesség alatt,többet ártok a magzatnak a rosszullétekkel minthogy szedem és jól vagyok teljesen. Viszont arra nem kaptam választ hogy a bennem fejlődő magzattal mi történik fejlődésileg a két gyógyszer szedése mellett?! Autista lesz? Dawn kóros?Szellemileg sérült? Vagy szervei nem fognak kifejlődni rendesen vagy egyáltalán a két gyógyszer szedése miatt? Vagy egyáltalán ne vállaljunk babát a gyógyszerek miatt? Egy közös babát szeretnénk nagyon. KÖSZÖNÖM ELŐRE A VÁLASZT!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyógyszerek témában

Kedves Kérdező!

Elsősorban a pszichiáternek kellene a saját szakmájának gyógyszereit ismernie, hiszen nem Ön a terhességet kívánó első páciens nála. Megnyugtató részletes válasz miatt genetikai tanácsadást javasolnék.

Üdvözlettel: Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. május 05., 16:15; Megválaszolva: 2019. május 16., 20:54
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Metotrexát utáni terhesség
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pikkelysömör ellen metotrexát injekcióval (Namaxir 15mg) kezeltek. A bőrgyógyászom az utolsó injekciótól...
TERHESSÉG ES NYUGTATÓ SZEDÉSE
Kedves Tekse Doktorúr.Kérdesem a következő lenne,lassan 1 eve szedem a cipralex 10mg napi 1 szem es Frontin 0,25 napi 1 szem gyógyszereket panik...
Kisbaba vállalás
Jó napot kívánok. 31éves, 3éves iker kislányok anyukája vagyok. Rám talált a szerelem újra és a páromnak nincs még gyermeke de kozos gyermeket...
Szívgyógyszerrel gyerekvállalás
üdvözlöm Dr NŐ/Úr Egy kicsit aggódom, mert féléve mitralis proplapsust állapítottak meg, ezzel egyutt pánik szerű tüneteim vannak (félek a...
Velaxin, Azália, Novocetrin kontra...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nagyon régóta szeretnék kisbabát, talán most jött el az ideje annak, hogy bele is vágjunk. Amitől félek és ami miatt...