• MÁSIK VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Anyukám vérnyomáscsökkentőt szed, aminek a mellékhatása bőrrák . A gyógyszer neve: Tanydon HCT 80mg/125 mg . Tanydont is szed mellette, estére Tanydon 80 mg, 1X. A Tanydon HCT 80 mg/125 mg-ból 2x 1/2 -et szed déléelőtt és délben. Kérdésem, mire lehetne kicserélni a nemkívánatos mellékhatás miatt a gyógyszert? Váűlaszát előre is köszönöm! Szíves üdvözlettel: Orosz Tímea, Budapesat, 14. kerület

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Valóban van mód cserére. A bőrrák kialakulása sokféle tényezőtől függ, nem kizárólag az édesanyja által szedett gyógyszer okozza. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. március 05., 20:06; Megválaszolva: 2020. március 12., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: