• Gyógyszer abahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Egy éve szedek gyógyszert mert mitralis prolapsusom van con cor cor 1.25 de ennek csak a negyedét veszem be 2 naponta mert nagyon alacsony a vérnyomásom és ha naponta veszem be akkor még jobban le viszi a háziorvosom mondta hogy így próbáljam meg. A kérdésem az lenne hogy abba szeretném hagyni a gyógyszer szedését már 4 napja nem vettem be és nem érzem hogy rosszul lennék ön szerint már ki ürülhetet a szervezetemből? A panangint gondoltam helyette szedni. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Ennek a gyógyszeradagolásnak nincs szakmai értelme. És valóban, ennyi idő alatt lényegében ki is ürült. Kardiológussal kellene megbeszélni, hogy kell-e egyáltalán. A panangin sok tünetet enyhíthet, de nem helyettesíti az Ön által szedett gyógyszert. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. március 04., 14:41; Megválaszolva: 2020. március 12., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: