kislány baba nemi szervének fejlödése

Tisztelt Doktor Úr/Nö! Most 1 éves a kislányom koraszülöt baba az lenne a kérdésem hogy nem láttom neki fejlödni a csikloját, ez miért van? egy kicsit duci pisilni tud vagy mivel koraszülöt késöbb fog neki fejlödni? nekem mire kell figyelnem semmi gond nincs vele normálisan fejlödik.Ez betegség? ha igen mi a tendö hova kell fordulnom, vagy még várjak vagy ezt lehet gyogyitani Tanácstalan vagyok! ilyet még nem hallottam.meddig fejlödik a babák nemi szerve vagy olyan helyen van ahol én nem láttom? Tisztelettel: szabo ilona

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza gyermekgyógyászat témában

Kedves Kérdező!

A gyermekek nemi szerve a serdülőkor végéig fejlődik. Annak megítélésére, hogy van-e jelenleg bármilyen eltérés, gyermekorvosi, gyermek endokrinológusi vizsgálat javasolt.

Üdvözlettel:

dr. Székely Zsuzsanna

Svábhegyi Gyógyintézet

Bejelentkezés: 06-20-500-2500 telefonszámon, illetve a www.svabhegy.eu oldalon

Kérdés: 2012. május 25., 23:13; Megválaszolva: 2012. május 30., 17:01
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek