FOGYÁS

Tisztelt Doktor Nő/Úr Én 36 éves 2 gyermekes anyuka vagyok 168 cm magas és 68 kg.Nem mondanám magam túl kövérnek, de sok a lerakódott zsir rajtam. Ma elmentem ultrahangos zsir bontásra, de sajnos abba kellet hagyni mivel mondván akinek spirálja (dana) van annál nem lehet ezt alkalmazni.Nagyon elkeseredett vagyok mert úgy gondoltam ez legalább meg inditja a lerakódott zsirok eltűnését.Kérdésem. Mit tudnák tenni, hogy valahogy lemenjen rólam ez a csúnya zsir.Köszönöm válaszát. M

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogyás témában

Kedves Anyuka!

A bevitt szénhidrát csökkentése vezet célra. Eygszerű cukrokat ne egyen, a zsír lehetőleg hidegen sajtolt növényi olaj legyen. Naponta ötször egyen keveset. Ami hibába a kisgyerekes anyukák beleesnek, az a "konyhamalac szindróma", elnézést a névért, de így hívják szakmai berkekben is. Ilyenkor az anyuka sajnálja kidobni a maradékot, és megeszi azt, amit a gyerekek hagynak, így gyakorlatilag egész nap van valamennyi enregibevitel, folyamatos inzulintermelésre késztetve a hasnyálmirigyet, ami pedig a raktározásért felelős inzulint termeli.

Kérdés: 2011. január 31., 19:19; Megválaszolva: 2011. február 02., 08:26
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...