• Esztétikai fogászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Évek óta nem vagyok megelégedve a fogsorommal, nem merek mosolyogni. Ennek elsődleges oka, hogy a metszőfogaim túl nagyok és "hegyesek", illetve 1-2 fogam alsó széléből apróbb darabok vannak letörve. Ezenkívül sárgának tartom a fogaimat, főleg a már említett metszőfogaimat. Mivel diák vagyok, nincs önálló keresetem, így a méregdrága porcelánhéjak, illetve a rendelői fogfehérítés szóba sem jöhet - ez utóbbi például lehetséges abban az esetben, ha még van két - jó állapotban lévő, nem mozgó - tejfogam (amelyek alatt nincs maradandó fog, ezért nem estek ki)? Esetleg a fogak végének lesimítása, a többihez igazítása lehetséges? Ez körülbelül milyen kiadást jelent? Fogszabályozásnak nem érzem szükségét (egyetlen fogorvos sem javasolta eddig). Válaszát előre is köszönöm szépen!

        Dr. Varga Éva válasza a fogászat témában

        Kedves Kérdező! Azt javaslom, keresse fel a lakóhelye szerinti OEP által finanszírozott rendelőt, ahol segíteni fognak a problémáján. Itt tanácsot kérhet az otthoni fogfehérítéssel kapcsolatban, aminek nem akadálya a tejfog, de ismernie kell a fogfehérítés hátrányait is.


        Dr. Varga Éva
        fogorvos

        Dr. Varga Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 03., 20:16; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés