• Orvos válaszol: Fertőző betegségek

        Fertőző betegségek
        Összes kérdés a(z) Fertőző betegségek témában Gyakori kérdések a(z) Fertőző betegségek témában
      • Cytologia P3 eredmény

        2019-06-23 17:28
        Üdvözlöm! Cyt P3, LSIL, Hpv Cytologiai eredményem P3-as lett, enyhe LSIL és HPV megjelöléssel. Az orvos Klion D100, Flukonazolt irt fel. Köszönöm korábbi válaszait, pár kérdésem még lenne, kérem ezeket is legyen kedves megválaszolni: 1: Páromat hogyan...

        Ureaplasma pozitív

        2019-06-23 13:24
        Üdvözlöm. 13 ève èlek hàzassàgban. Előtte egy 6 èves kapcsolatban voltam, ahol nem született baba. Jelenlegi hàzassàgomban sem lett eddig baba. 1,5 ève egy nőgyògyaszati vizsgàlaton ureaplasma pozitív lett az eredmènyem /10000dns vizsgàlat/. Tavaly aug-ban....

        Clostridium difficile

        2019-06-17 22:13
        Tisztelt Doktor Úr! Kislányom 21 hónapos. Miután betöltötte az 1 évet, Verotixin termelő E. Coli fertőzést mutatták ki nála széklettenyésztés során, azonban még előtte megkezelték Summamed-del. Tünetei napi többszöri véres, nyákos széklet, erős...

        Tisztelt doktor úr/nő!

        2019-06-16 21:32
        Én egy biszexuális fiú vagyok nemrég egy 21 éves sráccal volt nemi közösülésem, én voltam az aktív partner. Már a kezdetekben mondta hogy egészsèges, 3 évig párja is volt nemrég szakítottak, és 4 hónapja volt teszten, mely negatív lett. Szóval...

        Clostridium

        2019-06-13 15:57
        Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám kórházi műtét utáni zinnat (2doboz) kezelést követően nagy mértékű hasmenést kapott. Székletvizsgálat kimutatta a clostridiumot (AB toxin negatív). kapott rá Vancomicint, 14 napig szedte, de nem használt. Ezt követően a...

        Lyme kór vérvétel eredménye

        2019-05-30 09:44

        Fertőző agyhártyagyulladás elleni oltás

        2019-05-27 17:41
        Tisztelt Doktor Úr! A fertőző agyhártyagyulladás elleni oltásról kérdeznék. 2 fiam 16 és 13,5 évesek. Kisgyermekként megkapták a C szerotípus elleni oltást. A 16 éves(1.oszt.gimnazista) fiamnak 3 éve jelentkezett allergia tünete a vizes orrfolyás. Mind az...

        STD szűrés

        2019-05-24 13:53
        Kedves Doktor Úr/Nő! Orális szex után 2 nappal a következő tüneteim voltak: csípő érzés pisilés után, enyhe átlátszó folyás, húgycsőnyílás bepirosodott. Ezek után az otthon lévő antibiotikumokat beszedtem (4db xorimax és 3 db levofloxacin, tudom ezt nem...

        Hepatitis B

        2019-05-22 15:07
        Tisztelt Doktor Úr! A párkapcsolatom véget ért egy hepatitis B vírushordozó férfival. Én védőoltásban részesültem a betegség ellen. A kérdésem az, hogy egy esetleges új párkapcsolat létesítése hepatitis B fertőzés szempontjából veszélyes lehet-e az...

        Hepatitis B

        2019-05-13 11:14

        Herpesz

        2019-05-11 09:47
        Tisztelt Doktor nő/úr! 2 hete vasárnap 2 év után újra kijött a herpeszem ott ahol szokott, az arcomon a szám mellett. Azonnal elkezdtem a telviran 400-at szedni (napi 5 db) valamint nagy dózisban a Lizint, c vitamint, cinket. Ez vissza is húzta, de 1 hét múlva...

        HIV Rizikó

        2019-05-01 21:47
        Üdvözlöm, azzal keresem fel önt, hogy választ kapják arra a kérdésre vajon esélyes lehet-e, hogy HIV illetve más hasonló betegség által fertőzött legyek. KB 2-3 hete szexuális aktust létesítettem egy prostituálttal azonban nem védekeztem semmilyen módon....

        Elkaphattam-e veszettséget?

        2019-04-25 16:46
        Elkaphattam veszettséget? Március 30.-án volt, hogy terepen voltam kint erdőben(Bugac területe) és megsértettem véletlen az ujjam valamivel, úgy, hogy még vérzett egy kicsit, és volt kitéve nyalósó és megfeledkeztem arról, hogy megsérült az ujjam és...

        Veszettség rókaszőrtől

        2019-04-23 20:44
        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Társasházban élek, amelynek bejárata a garázsokkal együtt a füves udvarban található, ahova csak az autók által is használt kocsibejárón át lehet bejutni. Ma észrevettem egy 2-3 centis hosszabb bundából származó, kisebb csomó...

        Gyulladt lábújj

        2019-04-16 15:25
        Kórisme. Még tavaly nyáron belerúgtam valamibe és a megsérült a lábujjam. A sebet kezeltük, a köröm kb. egyharmada később megfeketedett. Ez a köröm, a későbbiekben igen lassan növögetett... ÉS ami lényeges a lábújjam egyszer csak erősen, fájdalmasan...

        Hepatitis Vírus

        2019-04-11 13:38
        Üdvözlöm! Lombik program miatt voltunk párommal Szerlógiai vizsgálaton , amelyben Hepatitis A , B , C Hiv , illetve szifilisz szűrés történt , páromnak minden negatív lett , nálam is , egy kivétellel , Hepatitis B vírus Anti HBC eredmény 1,30 pozitív ,...

        Szabálytalan időközönként láz akár 40.5 c

        2019-04-02 00:07
        Tisztelt címzett, Fél éve szabálytalan időközönként belázasodom,felmegy 40.5 c-ra is .Lázcsillapító bevétele után minden helyre áll. Semmivel nem tudom összefüggésbe hozni a hőemelkedést. Vér vételt csináltattam (tumor márkert is ), semmi rendkívülit...

        HIV teszt 18 nap után

        2019-04-01 09:50
        Tisztelt Doktor Úr! 18.5 nappal egy kockázatos esemény után hív és szifilisz teszt negatív eredménye mennyire megbízható? HIV tesztet biorad elisa ag-ab teszttel végeztek ami elvileg már 14 nap után kimutatja az antigeneket. Hivre utaló tünetek a 3.napon...

        Rotavírus elleni oltás és colitis ulcerosa a családban

        2019-03-29 07:18
        Tisztelt Szakértő! Férjem diagnosztizált colitis ulcerosa beteg. Kislányunk most 9 hetes, gondolkozunk a rotavírus elleni oltás beadatásán. Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e? Mivel úgy tudom, hogy a colitis ulcerosa örökölhető és feltételezhetően akár egy...

        Kórhàzi fertőzès valószínűsège

        2019-03-26 08:44
        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Szülèsem utàn az utolsò napomon vèletlen piszkos kèzzel ràtenyereltem az èppen hasznàlatban lèvő szülès utàni betètemre. Utànna 20 perccel jutott eszembe, hogy jobb volna kicserèlni. A kezem attól volt piszkos, hogy a csomagomat...
        A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!