Sztrók utáni Covid vakcina felvétel

Tisztelt Doktor Úr! Március közepén kaptam két sztrókot, egy enyhébbet, majd egy erősebbet, aminél agyi érelzáródás alakult ki. Erre való tekintettel megműtöttek és eltávolítottak egy thrombust, és beépítettek egy stentet a nyaki ér szűkülete okán. Mindezek mellett gyógyszeres kezelést kaptam vérnyomásomra és koleszterin szintem csökkentésére. Jelenleg otthonomban gyógytornász segíti a rehabilitációmat, ami a jobb oldali végtag gyengeségemet igyekszik javítani. Azt szeretném megkérdezni, hogy mindezek ismeretében Ön ajánlaná-e a Covid vakcina felvételét, és ha igen, időben mikor és melyik fajtát? Válaszát előre is megköszönve, tisztelettel üdvözlöm Önt!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza koronavírus elleni védőoltás témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben van lehetősége beoltatni magát, akkor mindenképpen javasolt. A betegség nagyobb kockázattal jár, mint a múló oltási reakciók. Valamennyi oltás hatékony és biztonságos.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2021. április 01., 21:05; Megválaszolva: 2021. április 03., 20:11
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...
Szerológiai eredmény
Influenza oltás
Lehet poszt-COVID?