Szerológiai eredmény

Tisztelt Doktor Úr! Kérem értékelje a csatolt vizsgálati eredményemet. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza serológia témában

Tisztelt Kérdező!

EBV, CMV és Toxoplasma fertőzésen a múltban már átesett. HIV és HCV betegsége nincsen, aktuálisan zajló hepatitis B fertőzése sincs.

Tisztelettel:

Kérdés: 2021. április 24., 17:42; Megválaszolva: 2021. május 10., 19:29
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Mikrobiológiai lelet
Tisztelt doktornő! Leletemen ez áll: Hepatitis B vírus antiHBs/ELISA (Siemens) 10, 1 U/L pozitív A HBV védettség nem megfelelő (az alacsony...
Koronavírus elleni oltás
Kullancscsípés
Oltás és allergiáról
Lidocain-érzékenység és...