Szerológiai eredmény

Tisztelt Doktor Úr! Kérem értékelje a csatolt vizsgálati eredményemet. Köszönettel!

Dr. Pék Tamás válasza serológia témában

Tisztelt Kérdező!

EBV, CMV és Toxoplasma fertőzésen a múltban már átesett. HIV és HCV betegsége nincsen, aktuálisan zajló hepatitis B fertőzése sincs.

Tisztelettel:

Kérdés: 2021. április 24., 17:42; Megválaszolva: 2021. május 10., 19:29
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Mikrobiológiai lelet
Tisztelt doktornő! Leletemen ez áll: Hepatitis B vírus antiHBs/ELISA (Siemens) 10, 1 U/L pozitív A HBV védettség nem megfelelő (az alacsony Anti...
Egészséges ember széklete is okozhat...
Tisztelt Dr! Egy igen szerencsétlen eset miatt írok. A kérdés teljesen komoly, bár leírva talán nem annak tűnik. Dugulást szereltem a WC lefolyó...
Lehetek-e férges a macskámtól?
Kedves Doktornő/Doktor Úr! A cicámról kiderült, hogy férges. Kis fehér rizsszem alakú férgek jönnek ki belőle. Kezelését megkezdték. A...
Toxoplasma
Hányás, hasmenés