Labor eredmény

Tisztelt Dr. Úr /Hölgy. Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy csináltattam egy laboratóriumi vizsgálatot és szeretném ki ertékeltetni. Tsh:0,976,FT4:10,53,FT3:4,98,Tesztoszteron:0,8 FSH:2,2 LH:5,1 Prolaktin:141,9 Progeszteron:9,13 Gyermeket szeretnék, de aggódom, hogy a FT4 eredményem nem jó. Próbálkozhatunk ezzel az eredménnyel terhességgel, vagy keressek fel előtte egy orvost? Menstruációs ciklusom 41napos jó pár hónapja, ingerlékenység is van sűrűn, illetve kisebb fokú hízás is, de azt annak tudom be, hogy a munkám miatt inkább este eszem többet és kevesebb időt tudok mozgásra fordítani. Válaszát előre is köszönöm szépen. Üdvözlettel : Zsuzsanna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező, mivel a TSH értéke jó, az enyhe fT4 érték eltérése leginkább mérési hibának tűnik. Ismétlése javasolt. A többi eredmény rendben van.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2020. október 25., 19:59; Megválaszolva: 2020. november 09., 09:04
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás
Pajzsmirigy
Tsh ingadozik
Inzulinrezisztencia
Pajzsmirígy