• Valóban inzulinrezisztencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Rakk Erika Doktornő! Korábban írtam Önnek, amennyiben ez nem IR, akkor Ön szerint semmilyen cukoranyagcsere-betegség nem áll fent? Most 180g-ra állítottak át, tízórai 20 g lassú cho lett, uzsonna 30 g gyors cho, ebéd 60 g a rosszullétek miatt.Jelent az rosszat, hogy étkezés(diéta)után 1.5 órán belül pánikszerű rosszullétem van? Szerencsére nem minden étkezésnél. Tsh:1. Ön szerint egy gluténmentes étkezés javasolt az antiTPO csökkentéséhez? Köszönöm válaszát!

        Dr. Rakk Erika válasza a inzulinrezisztencia témában

        Kedves Kérdező! TSH tökéletes. Most nem látom a korábbi eredményeit. Ha azt írtam, akkor nem tartom inzulinrezisztensnek. Diéta részleteibe nem tudok belemenni, ez dietetikusi feladat. Nem is közölt pontos adatokat. Pl reggel mennyi a CH Nem értem, miért gyors az uzsonna, és lassú CH a tízórai... Inkább fordítva kellene, szerintem. Ha ön nem gluténérzékeny, akkor nincs értelme a gluténmentes diétának.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2019. január 01., 20:51; Megválaszolva: 2019. január 01., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció