Szcintigráfia előtt

Tisztelt Doktornő! Szeptember eleje óta szedem az Euthyrox 37, 5, mivel a vérvételen Tsh érték 12 felett volt. 3 hónap múlva ez az érték lement 4, 3-ra, és közérzetem is jobb lett. Időközben történt ultrahang vizsgálat, ahol 12 mm-es göböt fedeztek fel jobb oldali pajzsmirigyben. Januárra kaptam szcintigráfiai vizsgálatra időpontot. Kérdésem az lenne, hogy addig szedhetem-e a gyógyszert, vagy abba kell hagyni addig. Tisztelettel és köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Szednie kell a gyógyszert.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. november 29., 13:42; Megválaszolva: 2015. december 01., 18:33
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése