Letrox 50 mg

Tisztelt Doktor. Problémám a következő lenne. Szombathelyen voltam vizsgálaton ahol a vérvétel eredményét az orvos meg sem tekintette csak annyit mondott szedjem tovább a letrox 50mg tablettát. Jelenleg napi 1 tablettával 6-8 körüli értékem van, viszont azt olvastam több helyütt is hogy a teherbeeséshez alacsonyabb érték szükséges. Kérdésem az volna hogy emelhető 50mg ról a napi adag 75-100mg ra? Párommal már 1 éve próbálkozunk és az ö vizsgálata nem mutatott rendellenességet. Kérem adjon tanácsot.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza pajzsmirigy betegség témában

Kedves Kérdező!

Várandósság tervezésekor cél a 2 körüli TSH- elérése. Én is a gyógyszerdózis emelését javaslom először 75 ug-ra, sze tovább.6-8 hét múlva javasolt az újabb TSH kontroll. A teherbeesés elmaradásának persze számos más oka is lehet.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. szeptember 14., 18:16; Megválaszolva: 2015. szeptember 21., 22:54
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése