tsh eredmény

Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy jogosan nyugtalanít-e a 14 éves lányom 4, 75-ös TSH eredménye? Az édesapjának PM alulműködése van, apai nagymamájának és anyai dédnagymamájának már sajnos eltávolították. Érdemes-e felkeresni endokrinológust? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

A pajzsmirigy működésének követését és pm. ellenes antitestek vizsgálatát javaslom. (aTPO, és aTg) Endokrinológust érdemes felkeresniük.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. július 22., 12:20; Megválaszolva: 2015. július 22., 22:47
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Normális vércukor mellett is lehet...
Pajzsmirigy,nyirok csomók
Szputnyik - Hashimoto
Inzulinrezisztencia? Esetleg...