endemias golyva

Jo estet kivanok! Ezelott 7 honappal voltam endokrinologusnal, mivel gomboc erzes volt a torkamban. (Edesapam halala utan kezdtem erezni a gombocot a torkomban, ezelott 1 evvel) A doktor ur a kovetkezot allapitotta meg a labor leleteim alapjan: endemias diffuz golyva 2.Verkepletem: FT4 1.46 ng/dl (0, 8~2.2ng/dl) , TSH 1.140 ulU/ml (0, 4~4ulU/ml) biologiai intervallum. Euthyrox 25 (Lthyroxin 25) es Kalciumot szedek.Galaj teat is iszok. Velemenyet nagyon szeretnem tudni, mivel nem voltam felvilagositva semmirol. Mit szedhetek az egeszsegem erdekeben.Valaszat elore is nagyon koszonom Ildiko Erdelybol.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza golyva témában

Tisztelt kérdező!

Hormonszintjei az Euthyrox szedése mellett rendben vannak. Ezt a gyógyszert kell sednie az egészsége érdekében.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2012. október 13., 19:01; Megválaszolva: 2012. október 15., 13:43
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
EGY KÉTSÉGBE ESETT NŐ!
Tisztelt Doktornő (Úr)! Többgöbös golyvám van amit a napokban műteni is fognak, ill.ez mellett magasvérnyomásom és kiderült a...
GÖBÖS GOLYVA
JÓ NAPOT! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ, HOGY 2-3 ÉVE KIDERÜLT, HOGY STRUMMÁM VAN.VETTEK MINTÁT ÉS AZT MONDTÁK, HOGY NEM ROSSZ INDULATÚ DE MOST...
TSH érték terhesség alatt
Pajzsmirigy értékek
Üdvözlöm! Szeretném kérni szakmai véleményét. kb. 14 éve szedem az Euthyrox 100 -as tablettát, 8 hónapja 100-ról 125 ug-re emelkedett az...
Inzulin rezisztencia és pajzsmirigy...