EGY KÉTSÉGBE ESETT NŐ!

Tisztelt Doktornő (Úr)! Többgöbös golyvám van amit a napokban műteni is fognak, ill.ez mellett magasvérnyomásom és kiderült a laboreredményemből, hogy 7.2 cukrom is van. Miota a pajzsmirigy próblémám fent áll (1) éve azóta 30kg-ot hiztam. A kérdésem az lenne, hogy a műtét után helyre fog-e jönni az állapotom és lehet-e gyermekem, amit nagyon szeretnénk a férjemmel. Válaszukat előre is köszönöm.

Dr. Felszeghy Enikő válasza golyva témában

Kedves Kérdező!

Az eltéréseket rengeteg dolog befolyásolja, a műtét feltehetően nem elegendő ahhoz, hogy minden baja megoldódjon, de megfelelő kiegészítő terápiával nagy valószínűséggel nem lesz gond. Mindenképpen érdemes megbeszélnie ezt személyesen gondozó orvosával.

Dr. Felszeghy Enikő
Dr. Felszeghy Enikő gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus
Kérdés: 2012. március 25., 14:59 ;Megválaszolva: 2012. március 27., 07:31
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
endemias golyva
Jo estet kivanok! Ezelott 7 honappal voltam endokrinologusnal, mivel gomboc erzes volt a torkamban. (Edesapam halala utan kezdtem erezni a gombocot a...
GÖBÖS GOLYVA
JÓ NAPOT! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ, HOGY 2-3 ÉVE KIDERÜLT, HOGY STRUMMÁM VAN.VETTEK MINTÁT ÉS AZT MONDTÁK, HOGY NEM ROSSZ INDULATÚ DE MOST...
Pajzsmirigy laboreredmény
Nornalis érték ?
Hashimoto - babavállalás