• kérdésem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Most megyek vastagbélrák tükrözésre, bódításba fogják csinálni ez fájdalmas-e? Vagy mennyire fájdalmas.Hol tudok utána olvasni? Mostani betegségem:Reflux

        Dr. Szigeti Nóra válasza a vastagbéltükrözés témában

        Kedves Kérdező! A legtöbb helyen lehet bódítást kérni intravénás injekció formájában, ami a kellemetlenséget jelentősen csökkenti.


        Kérdés: 2012. november 12., 16:56; Megválaszolva: 2012. november 15., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: