Hirdetés
      • Máj nagyobbodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Az lenne a kérdésem, hogy nemrég májnagyobbodást állapítottak meg nálam és egyre gyakrabban görcsöl is, de a házi orvosom nem törődik vele, viszont sokszor magas az általában amúgy is alacsony vérnyomásom és sokat érzem rosszul magam, rossz a közérzetem a szívem rendszertelenül ver ilyenkor és szédülök, belgyógyászaton is voltam már de csak a szívemet nézték és nem mondtak semmi konkrétumot.ezért fordultam ide hogy önök szerint mit tegyek kihez forduljak és számít-e hogy a munka helyemen pár hónapja apró fém reszeléket lélegzem be a munkavégzésemből adodóan és azóta észlelem az egészségem romlását.! Vállaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a májbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában a nagyobb máj még nem utal betegségre. A májfunkcióról és az ultrahang eredményről nem ír a kérdésben. Amennyiben ezek rendben voltak a tünetek okát máshol kell keresni. Javaslom, hogy minden nap mozogjon legalább fél órát. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Táplálkozásában diétázzon. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 01., 12:50; Megválaszolva: 2012. március 02., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: