Mit lehet tenni?

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Sajnos most a vírus helyzetre tekintve nem nagyon kap idő pontot. A vizesedes miatt ami elég sok a lába is és a hasa is nagyobb a kelleténél. A tüdőbe ez a víz gyűlem esetleg nem tud bejutni?Nem tudtam elküldeni a teljes labort mivel csak 1 fájt tudtam csatolni . Mire szamithatunk ha nem javul az állapota? Hova kéne vennünk a házi orvos nem nagyon küldi sehova vizsgálatra. Valami gyógynövényes tea vagy vénynélküli gyógyszer ami segítene a gyógyulást? Köszönöm a választ előre is

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza májbetegség témában

A májbetegség okozhat mellűri folyadékgyülemet is (nem a tüdőben, hanem a mellhártya lemezei között), a folyadékképződés mechanizmusa azonos a szabad hasi folyadékkal, de annál ritkábban fordul elő. Mindenképp az alkholfogyasztás kerülése, májkímélő életmód jön szóba. Articsóka kivonat segíthet a máj regenerálásban. Gyógyszeresen vízhajtók használata segíthet a folyadéktöbblet eltávolításában (de ez csak orvosi felügyelet mellett).

Kérdés: 2021. március 13., 11:28; Megválaszolva: 2021. március 13., 17:23
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Magas májenzim
Pénteken voltam vérvételen és néhány érték aggasztó számomra pl a GOT GPT és Gamma GT (leginkább a GPT ami 225 a normál 50hez képest) ....
májbetegség
Tisztelt Cím! Májbetegséggel kapcsolatos kérdésem van, a fibroscan vizsgálat mennyire vehető pontosnak obes betegesknél? Két vizsgálati...
Segítség
Kedves Ágnes! Sajnos tanácstalan vagyok, merre menjek tovább! Édesapámnak vizelettartási problémái voltak, vannak.Elvittük urológushoz, aki nem...
Súlyos állapot-e?
Édesapám 81 éves. 2015.nov.24-től-2015.dec.24-ig kórházban volt az alábbi betegségekkel: Összeroppant gerinc, gyomorvérzés, műtét, ITO 3 nap...
Emelkedet laborértékek oka?
Tisztelt Doktornő! Tavaly nyáron egy hasi ultrahang során amire a háziorvosom küldött különösebb ok nélkül inkább csak rutin ellenőrzés miatt...