Gyógyszer miatt híztam?

Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy váltottam fogamzásgátló tablettát (Lindynette-ről Sensonette-re). A gyógyszertárban nekem azt mondták, hogy ugyan az a két gyógyszer csak más-más forgalmazza és így a Sensonette olcsóbb. Én ki is váltottam, egy ideig nem volt semmi gond, de mostmár észrevettem magamon, hogy mintha híztam volna pedig ugyanúgy étkezek. A Lindynette-nél nem volt semmi gond. Akkor lehetséges hogy nállam ez a "rossz" mellékhatása van a Sensonette-nek és jobb lenne ha visszatérnék a Lindynette-hez? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a elhízás témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy a gyógyszerváltás okozott súlynövekedést, étrendi ok vagy a szervezet vízvisszartása valószínűbb, vezessen étkezési naplót, és mutassa meg szakembernek, ha nem áll meg a súlygyarapodás.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 18., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 19., 11:58
Kérdések és válaszok: Elhízás
Pajzsmirigy ?
Stroke után hízás
"rossz íz" nem maradhat
Miért hízok?
Cukobetegség