Gyógyszer miatt híztam?

Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy váltottam fogamzásgátló tablettát (Lindynette-ről Sensonette-re) . A gyógyszertárban nekem azt mondták, hogy ugyan az a két gyógyszer csak más-más forgalmazza és így a Sensonette olcsóbb. Én ki is váltottam, egy ideig nem volt semmi gond, de mostmár észrevettem magamon, hogy mintha híztam volna pedig ugyanúgy étkezek. A Lindynette-nél nem volt semmi gond. Akkor lehetséges hogy nállam ez a "rossz" mellékhatása van a Sensonette-nek és jobb lenne ha visszatérnék a Lindynette-hez? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza elhízás témában

Kedves Kérdező!

Nem valószínű, hogy a gyógyszerváltás okozott súlynövekedést, étrendi ok vagy a szervezet vízvisszartása valószínűbb, vezessen étkezési naplót, és mutassa meg szakembernek, ha nem áll meg a súlygyarapodás.

Kérdés: 2011. október 18., 17:04; Megválaszolva: 2011. október 19., 11:58
Kérdések és válaszok: Elhízás
Miért hízok?
Ezek után mi lenne a megfelelő
Tisztelt Doktornő / úr! Világ életemben hízásra hajlamos voltam. Ha egy kicsit nem figyeltem oda, rögtön felszaladt rám jó-pár kiló. Volt azonban...
Endocrin betegség?
Tisztelt doktornő! problémám kb egy évvel ezelőtt kezdödött.egy ev alatt 32kg ot hiztam, mely foleg arcra, hasra, csipöre ment.lila strıák vannak a...
Kihez forduljak, aki segítene...
Rendkívűl nagy túlsúllyal rendelkezek, a 158 cm magasságomhoz 125 kg vagyok. Egyedül nem megy, kell a segítség. Jártam a háziorvosomnál, aki a...
Fokozott szőrnövekedés, nincs...
Tiszteletem. 4 évvel ezelőtt hypothyreosis-t állapítottak meg nálam. A gyógyszert a mai napig szedem. Ennek ellenére évek óta nem menstruálok...