Mitől lehet?

Tisztelt Dokor Úr/Nő! Egy hete részt vettem egy véradáson, már nem először. Eddíg semmi kellemetlenségem nem volt belőle, most viszont a tű beszírásakor erős fájdalmat éreztem, majd a kivételekor ez a fájdalom méginkább erősödött.Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentősséget, mert gondoltam a tű nagysága miatt fájt.Ám aznap egész nap fájt a karom, meg sem tudtam mozdítani, majd estére belázasodtam. Másnapra a fájdalom elmúlt, csak belilult a helye. A rákövetkező nap, viszont újra éreztem, hogy fáj a szúrás helyén, és zsibbadt a kézfejem. Ez a zsibbadás a következő napokban felerősödöt és az egész karomon urrá lett, ma pedig már erős fájdalmat érzek az ujjhegyeimtől egészen a nyakamig, lapockámig, vállamig, annyirí, hogy a kezem alig tudom megemelni, és csak azon az oldalon, ahonnan a vért vették.Lehetséges hogy ez a fájdalom a vérdaástől lehet, vagy esteleg elfeküdtem, meghíztam a karom? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza véradás témában

Tisztelt Kérdező!

A vénába vezetett tű ritkán okozhat szövődményt. Amennyiben nincs bevérzés, duzzanat, bőrpír az elfekvés sokkal valószínűbb. Mozgassa karját és amennyiben nem lesz panaszmentes keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2010. november 22., 20:44; Megválaszolva: 2010. november 29., 11:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina